Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Yesyes

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Yesyes op za sep 22, 2012 11:55 am

Laat ik eens gaan neuzelen over mezelf xd Sorry alvast!
Eerste Naam: Romy
Betekenis: Geliefde roos (awww <3)
Herkomst: Frankrijk
Tweede naam: Evina
Betekenis: "Geen betekenis"
Herkomst: Schotland
Leeftijd: 13 jaar
Geboortedatum: 29 oktober 1998
Geslacht: Vrouwelijk
Woonplaats: Nederland; Noord-Holland; Haarlem
Geloof: Geen

_____________________________________________
Haarkleur:Een vieze kleur bruin, soms lijkt het donker blond (Het moet rood worden. Punt.)
Haarstijl: Lelijk en het krult op een onmogelijke manier waardoor het soms net een afro lijkt. Meestal stijl ik het om die rede. Poedelhaar, puh.
Oogkleur: Bruin, maar ik wil blauwe kleur contactlenzen :/
Lente: 1.75 inmiddels al. Modellengte, yay voor me -.-'
Gewicht: Me is not gonna tell that ~
Lichaamsvorm: Mollig, tegen dik aan *starts crying* Volgens mijn ouders zit dat in de familie, we komen heel snel aan.
Cup: B, godzijdank ben ik qua dat al uitgegroeid. (Omg, dat ik dat vertel xD)
Kledingstijl: Ik heb eigenlijk een beetje een rare kledingstijl. Het hangt overal tussenin en hangt er van af hoe ik me voel. Ik draag vaak felle kleuren gecombineerd met zwart. Zo heb ik zwarte Adidas gympen met velroze veters en velroze accenten. Ik draag veel roze, paars en blauw. Maar ook groen veel. De ene keer krijg ik naar mijn hoofd geslingerd dat ik net een skatechick ben en daarna ben ik weer een emo. Idk wat ik ben, ik ben gewoon mezelf xd
_____________________________________________
Moeder: Ik heb echt een super lieve moeder <3 Ze heeft haar hele leven verkloot voor mij, iets waar ik me eigenlijk heel schuldig over voel. Maar als ze dat niet had gedaan, zat ik nu in een adoptie gezin. Ik hou echt van haar <3 Ze is 42 jaar oud.
Stiefvader: Ik heb zo'n vreselijk lieve stiefvader, iets wat vele niet kunnen zeggen. Hij is echt super sweat en doet zo veel voor me. Hij is nu zo'n 3 jaar in de familie, iets wat erg lang is bij ons.
Biologische vader: Daar is een hoop gezeik mee. In één woord: Kut. Ik ga het er niet echt over hebben. Als er mensen zijn die toch het verhaal willen horen: Voel je vrij te pb'en. Ik bijt niet xd
Opa en oma: Ik heb mijn hele leven zegmaar half bij mijn opa en oma gewoond, en ze hebben me zo'n beetje opgevoed [iets wat niet helemaal goed is gegaan xd]. Ze hebben vreselijk veel voor me gedaan.
Beste vrienden: Ik heb er 4; Tessa, Megan (op internet ontmoet) Kirmina en Debbby (van de basisschool). Verder ben ik een redelijke loner. Ik heb het niet zo op andere mensen, luister liever muziek.

_____________________________________________
Basisschool: Sint Francisxus Xaverius School [Poeh.]
Middelbare school: Coornhert Lyceum
Niveau: Eerst gymnasium, nu atheneum.
Leerjaar: 2e
Soort: Een grote school, één van de grootste van Haarlem. Echt een heerlijke school. Leraren zijn super en ook de mensen zijn redelijk aardig. Het is heel erg gemengd. Van ultra kakkers en tutjes tot alto's en punkers. Ondanks dat hij groot is vind je er de weg gemakkelijk en kennen alle leraren mijn naam. Iets wat normaal niet goed is (a)
Vrienden uit de klas: Een grote groep met meiden. Tja, echt helemaal geweldig <3 Vorig jaar was een hel, maar dit jaar wordt echt leuk. Ik hoor er voor het eerst echt bij en zelfs de normale guys uit mijn klas praten tegen me ;o Ik wil hier nooit meer weg <3

_____________________________________________
Muziek: Ik heb een goddamn erge verslaving aan muziek. Even serieus, ik luister elk uur wel muziek. Waar ik ook kom heb ik mijn telefoon met muziek en oordopjes bij me. Ik ga gewoon serieus niet de deur uit zonder en als ik op school merk dat ik mijn oordopjes ben vergeten, flip ik. In de pauze zet ik mijn muziek aan om eventjes alles te vergeten.
One Direction: Serieus, mijn lievelings muziek is van hun <3 Ik hou echt van ze en zit helemaal in fangirling modus xd Mijn hele kamer hangt vol met poster van hun (en vooral van Niall) en ik heb echt een hele grote verslaving opgelopen.
Skrillex: Dat is even heel anders dan 1D, right? xd Jup. Ik hou van dubstep en dan vooral van Skrillex
Breaking Benjamin: Roooock <3 Love it ;D
Vocaloid: We hebben nu al.. Pop, dubstep, rock en daar komt ook J-pop bij xd Grote vocaloid fan. LOOOOOVE.
Anime: Whiiee. Hou. Er. Van. Op dit moment kijk ik Higschool Of The Dead en Sword Art Online. Eigenlijk ben ik niet gemaakt voor HOTD, maargoed xd
Eerste anime: Death Note
Lievelings anime: Ehhm.. Pandora Hearts of Durarara!!
Engste anime: Highschool Of The Dead; Ik kan zo niet tegen zombies ;o
Zieligste anime: Code Geass
Dudes: Ik mag me misschien op school heel erg gedragen als een enorme tomboy (maar dan met lang haar), maar ik ben wel degelijk geïnteresseerd xd Al val ik toch meestal op de onbereikbare knappe dudes zoals die van 1D of anime dudes. NAAAAAH.
Mijn kamer: GROEN. FUCK YEAH. Hij is helemaal groen met witte meubels en overladen met 1D posters (a)
Meetings: Ik heb (voor zover ik weet) toestemming om mensen te meeten ;3 Al heb ik tot nu toe één persoon gemeet
Tessa: Hihi, eigenlijk was dat heel stiekem. Ik heb toen 2 weken geen telefoon en computer meer gehad xd Maar het was zo leuk. We gingen naar het zwembad vlak bij mij. Een week geleden zag ik haar weer, ze logeerde bij een vriendin die in mijn stad woont.E Eigenlijk zou ze deze vakantie komen logeren, maar dat gaat helaas niet meer lukken. Dus ze komt het weekend van mijn eerste schoolweek ^_^
Tekenen: Ik teken graag. Heel graag eigenlijk. (: Om eerlijk te zijn faal ik heel hard, maar je wordt alleen maar beter als je oefent. Iedereen is niet übergoed wanneer ze beginnen, dus ik moet gewoon nog veel leren. Maar het gaat me lukken. Ja.
Engels/Engeland: Ik heb een rare verslaving aan alles wat Engels is of met Engeland te maken heeft. Zo heb ik echt heel veel shirtjes met een Engelse vlag erop en wil ik later in Engeland studeren. Dit heb ik ook met Amerika, alleen minder. Al heb ik nog steeds veel dingen met een Amerikaanse vlag.

Dat was wel weer genoeg geloof ik xd Als er nog dingen zijn die je wilt weten, voel je welkom het te vragen!
X Romy


_________________
Profiel bekijken

2 Re: Yesyes op za sep 22, 2012 10:21 pm

Ren

avatar
Admin
RROOOOOOOMMMMYYYYYY <3.
Welkom drol!

*Formele shizzle*
Voor vragen kunt u altijd bij mij terecht. Ik hoop dat u hier een fijne rpg-tijd zult beleven.

Jeejheid. :3


_________________
Profiel bekijken http://eleftheria.actieforum.com

3 Re: Yesyes op zo sep 23, 2012 1:47 am

CHAAAAR, keesje <3

Yes, yes I will my dear. I will. I always will.

*awkward silence*


_________________
Profiel bekijken

Gesponsorde inhoud


Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum