Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

:: Eleftheria ::

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 :: Eleftheria :: op ma aug 27, 2012 10:58 pm

Ren

avatar
Admin
Welkom in Eleftheria. Eleftheria is het land waar deze rpg zich afspeelt. Het is door mij verzonnen en bestaat dus niet echt. Eleftheria is opgedeeld in vier ‘delen’. Deze vier ‘delen’ noemen wij de steden.


:: NORTH ELEFTHERIA ::
North Eleftheria is de grootste en meest welvarende stad van heel Eleftheria. De mensen die hier wonen hebben het meestal erg goed en leven in grote luxe. Toch zijn er uitzonderingen. Doordat de stad zo welvarend is trekken er zo nu en dan zwervers of armere mensen naartoe, in de hoop op een beter leven. De mensen hier zijn aardig maar trekken zich niet snel iets aan van iemand anders.

:: EAST ELEFTHERIA ::

Dit is de op een na grootste stad. Het is er niet zo luxueus als in North Eleftheria, maar de mensen hebben het er goed. Je hoeft niet rijk te zijn om hier in een mooi huisje te wonen en de mensen hier zijn vrij gastvrij. Toch zijn ze hier erg op hun hoede. Dit komt omdat de stad nog steeds een beetje in opbouw is na conflicten.

:: WEST ELEFTHERIA ::
West Eleftheria is klein en word eerder een dorpje genoemd. De mensen hier hebben het over het algemeen goed en ze houden zich niet bezig met de grote steden. Gastvrijheid staat hier op nummer één en ze zullen andere mensen niet snel buitensluiten. Toch weten ze dat ze op moeten letten, het drop ligt namelijk dichtbij South Eleftheria.

:: SOUTH ELEFTHERIA ::
Dit is een plek waar je je of echt thuis voelt, of het liefste ver van weg blijft. De mensen hier hebben het minder goed, maar ze vinden hun manieren wel om toch beter te leven. Veel criminelen wonen hier en als je hier niet thuishoort is het enorm gevaarlijk. Gastvrij zijn de mensen hier helemaal niet en ze zullen niet twijfelen om je iets aan te doen als je iets verkeerd doet.


_________________
Profiel bekijken http://eleftheria.actieforum.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum