Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

:: Uitleg ::

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 :: Uitleg :: op di aug 28, 2012 6:23 am

Ren

avatar
Admin
Voordat je erover nadenkt om je te registreren wil je denk ik wel weten waar Eleftheria nu precies over gaat. Dat zal ik hier voor je uitleggen.

Eleftheria is gebasseerd op de serie Grimm. Misschien denk je bij het woord ‘Grimm’ al aan De Gebroeders Grimm. Dan zul je ook al denken aan sprookjes, en dat is waar deze rpg een beetje over gaat. Hier speel je een Wesen, een Grimm, of een gewoon mens. Nu zullen die eerste twee je misschien niet veel zeggen, daarom een korte uitleg.

:: WESEN ::

Een Wesen (Uitgesproken VES-sin), is een wezen met twee ‘soorten’ in zijn/haar lichaam. De Wesen heeft het uiterlijk van een mens, maar kan wanneer deze dat wil zijn ware identiteit laten zien aan mensen. De enige die de Wesen zijn ware identiteit kan zien zonder dat deze dat wil is de Grimm. Vaak heeft een Wesen te maken met iets dierlijks, maar dat hoeft niet altijd te zijn. Er zijn ook genoeg andere variaties. Wesens kunnen erg gevaarlijk zijn voor de mens. :: Het uitleggen van de Wesen is erg moeilijk, om het beter te begrijpen zou ik de informatie onder het topic ‘:: Wesens ::’ eens doorlezen.

:: GRIMM ::
Een Grimm lijkt heel erg op een mens, maar de Grimm is niet zoals elk ander mens. Hij/zij kan de Wesens zien en is bestemd om op ze te jagen en de mensheid tegen hun te bescheremen. Tegenwoordig dood de Grimm niet elke Wesen meer die hij ziet. Niet alle Wesens zijn namelijk nog steeds een gevaar voor de mensheid. Grimms zijn vaak dappere mensen die niet bang zijn om het gevaar op te zoeken, maar toch zo slim zijn om met een goed plan te komen. Maar er zijn altidj uitzonderingen. Het bloed van een Grimm kan sommige Wesens veranderen in mensen. Grimms zijn ook iets sterker dan de gemiddelde mens.

Het is aangeraden om ook nog bij de andere uitleg te kijken, dan zal het zeker duidelijk zijn.


_________________
Profiel bekijken http://eleftheria.actieforum.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum