Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

:: Wesens ::

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 :: Wesens :: op vr sep 07, 2012 8:45 pm

Ren

avatar
Admin
Hier vertel ik je even wat voor Wesens er zijn en geef ik bij elke Wesen wat uitleg. Weet je nog niet wat een Wesen is? Geen zorgen, klik hier dan even, de uitleg daarvan zal in dit topic staan.

:: WESENS ::

Naam :
: Blutbad :: Blutbaden
Uiterlijke kenmerken :: De Blutbad heeft in zijn transformatie veel kenmerken van de wolf. Hij krijgt rode ogen, puntige oren en de mannen hebben veel meer haargroei dan een normaal mens, bij de vrouwen is er echter niet meer haargroei als normaal aanwezig. Zijn nagels worden scherp en puntig en ook zijn tanden worden gevaarlijk scherp. In volledige transformatie neemt de Blutbad het gelaat van een wolf aan. Echter is de Blutbad veel groter, breder en sterker dan de gewone wolf.
Gedragskenmerken :: Blutbaden staan bekend als grote moordenaars, jagers met de mens als hun prooi. Daarvan is hun naam ook afgeleid (Blut: Bloed, Bad : Bad, Bloedbad). Veel Blutbaden zijn al lang niet meer zo, maar de ouderwetse houden wel van zo nu en dan eens lekker jagen. Ze verliezen hun controle snel en kiezen daarom eerder om eenzaam te leven zodat ze niet in de problemen komen. Ze behoren tot de meest sterke Wesens en zijn heel loyaal naar vrienden en familie toe. Een ruzie met één Blutbad loopt dus al snel uit naar een ruzie met meerdere Blutbaden.

Naam :: Fuchsbau :: Fuchsbaue
Uiterlijke kenmerken :: In zijn transformatie heeft de Fuchsbau over zijn hele gezicht haargroei, hij lijkt erg veel op een vos in transformatie. Ook groeien de oren langer en worden ze erg puntig. Fysiek is hij niet veel sterker dan de mensen, maar zijn tanden worden wel een stuk scherper en als hij niets anders kan dan vechten, kan het al snel zijn dat ze eens flink bijten. In volledige transformatie neemt de Fuchsbau de vorm van een vos aan.
Gedragskenmerken :: Fuchsbaue staan bekend als leugenaars. Ze zijn sluw en het valt niet op als ze liegen. Vaak doen Fuchsbaue aan drugshandel of dergelijke, maar dat is helemaal niet altijd zo. Ze zijn aardig en vermijden gevechten, maar als ze niet anders kunnen gaan ze er ook voor. Erg sterk zijn ze niet, maar hun tanden zijn scherp en als je door één van hen gebeten word gaat dat altijd gepaard met enorm veel pijn.

Naam :
: Hexenbiest :: Hexenbiests
Uiterlijke kenmerken :: Hexenbiests zijn in hun menselijke vorm het tegenovergestelde van hun getransformeerd vorm. Ze zijn uitzonderlijk mooi en het verleiden van mensen is voor hen ook niet moeilijk. In hun transformatie zijn ze echter het tegenovergestelde. Ze hebben een heksenuiterlijk, lelijk en angstaanjagend.
Gedragskenmerken :: Hexenbiests zijn ronduit gevaarlijk. Ze vergeven niet snel en denken geen twee keer na voor ze je vermoorden. Ze zijn een soort van ‘heksen’ en kunnen dus ook enorm goed overweg met verschillende brouwsels en mengsels. Mengsels en brouwsels hebben een sterke invloed op andere personen.

Naam :: Klaustreich :: Klaustreichs
Uiterlijke kenmerken :: Klaustreichs lijken erg veel op zwerfkatten, ze hebben een echt kattengezicht, maar het is allemaal een beetje ruw en wild. De haargroei op gun gezicht is op sommige plekken even veel als bij katten. Ze hebben vlijmscherpe kattenklauwen en eng uitziende tanden. Ook zijn ze erg sterk en kunnen ze ver springen. Als ze ergens vanaf springen komen ze ook bijna altijd op hun voeten terecht.
Gedragskenmerken :: Klaustreichs zijn niet de meest aardige wesens die er zijn. Ze zijn verschrikkelijk goed in het verleiden van andere personen, maar uiteindelijk loopt het meestal niet zo goed af met die personen. Ze verliezen hun controle snel en als je iets doet wat hun tegenwerkt zullen ze wraak willen nemen. Het zijn gevaarlijke wesens, maar gelukkig zijn er zoals overal ook uitzonderingen.

Ik hou de keuzes met opzet een beetje beperkter, zo blijft het in het begin wat makkelijker, het kan zijn dat er later nog altijd nieuwe toevoegingen komen.

:: REAPERS ::

Op aanvraag kan je een Reaper aanmaken. Een Reaper is een Wesen, naar eigen keuze, die aangenomen is om de Grimms te vermoorden. Ze zijn koelbloedig, en het maakt hun ook niet uit als ze eerst andere Wesens moeten vermoorden om de Grimm te vermoorden. Reapers dragen altijd een lange Scythe met zich mee. Dit is hun voornaamste wapen om mee te moorden.


_________________
Profiel bekijken http://eleftheria.actieforum.com

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum